catalàcastellanoenglishfrançais
5a EDICIÓ OCTUBRE 2015 > Presentació 5a edició

5a edició Saló INTERQUILT Girona Costa Brava 

El Saló de l'Oci Creatiu 

 

INTERQUILT és un saló dedicat a totes les disciplines vinculades amb el món de les labors i les manualitats, i enguany presenta una edició especial per a la campanya de Nadal. 

 

El saló va néixer l'any 2012 centrant-se específicament en el món del patchwork i l'art tèxtil, però durant la seva trajectòria s'ha anat diversificant fins a acollir diverses disciplines, totes elles vinculades amb les creacions manuals. 

 

El principal objectiu del Saló és convertir-se en un punt de trobada per a totes aquelles persones interessades en les labors i les manualitats i donar resposta al seu interès manifest i creixent. Oferir la possibilitat de trobar materials, teixits i novetats de tot Europa prop de casa. 

 

Aquesta 5a edició del Saló INTERQUILT Girona Costa Brava tindrà lloc del 10 al 12 d'octubre de 2015i estarà ubicat a la carpa del Palau de Fires de Girona. Construirem un gran espai comercial de més de 1.500 m2. En aquesta edició especial el Saló se centrarà en l'espai comercial, una exposició concurs de patchwork i una exposició concurs de scrapbook, a més d'un espai de tallers a l'abast de tots els expositors del saló per realitzar els seus cursos i demostracions. 

 

INTERQUILT sens dubte és una oportunitat única per donar-se a conèixer i captar nous clients. 

 

La 5a edició de Interquilt coincidirà amb la 22a edició del Firatast, una fira de degustació que enguany celebra la seva 22a edició i la qual rep més de 15.000 visitants cada any. Firatast estarà ubicada al Palau de Fires de Girona. 

 

Es crearan sinergies entre les dues fires amb la finalitat d'atreure el màxim públic possible, convertint així el recinte firal de la Devesa de Girona en un punt de gran activitat durant tot el cap de setmana. 

 

Esperem que us resulta interessant la proposta per participar en el Saló INTERQUILT i que puguem comptar amb vosaltres en aquesta edició especial que estem preparant. 

 

Us hi esperem!

COL·LABORADOR BERNINA
COL·LABORADOR GUTERMANN
COL·LABORADOR PRYM
Amb el suport de l'Ajuntament de Girona
La Costa Brava
Girona