catalàcastellanoenglishfrançais
5a EDICIÓ OCTUBRE 2015 > Exposició màquines de cosir antigues

El Museu de la Tècnica de l'Empordà ens ofereix una exposició única i irrepetible sobre màquines de cosir antigues! 

La màquina de cosir és un objecte quotidià que forma part de la nostra memòria col·lectiva. Consolidada a mitjans del segle XIX, constitueix un dels avenços tecnològics generats per la Revolució Industrial de més àmplia repercussió a l'economia, a la vida social i a la transformació dels costums de la societat contemporània. 


Avui la màquina de cosir guarda a la seva memòria de ferro les cicatrius d'uns anys que ja passaren. Per això creiem que una exposició sobre la màquina de cosir pot tenir un gran interès i permetre així conèixer i contemplar aquesta petita història de la vida quotidiana que va fer canviar la fisonomia de les nostres ciutats, però sobretot, vol reflectir aquell record que conservem de la màquina de cosir de les nostres àvies i mares, aquell objecte que ja forma part del nostre paisatge íntim, privat i essencial. Amb aquesta exposició podrem veure màquines de cosir del segle XIX, unes autèntiques joies.

Sens dubte una exposició molt completa i atractiva per totes aquelles persones aficionades a les labors i que tinguin curiositat històrica. 
COL·LABORADOR BERNINA
COL·LABORADOR GUTERMANN
COL·LABORADOR PRYM
Amb el suport de l'Ajuntament de Girona
La Costa Brava
Girona