catalàcastellanoenglishfrançais
5a EDICIÓ OCTUBRE 2015 > Concurs Scrapbook Basic Crea
Basic Crea i Interquilt convoquen per la 5a edició del Saló Interquilt, la 2a edició del concurs de Scrapbook Basic Crea Interquilt, obert a professionals i aficionats. 

En el Saló Interquilt volem crear un espai on donar visibilitat als projectes de scrapbook que tanta gent anònima crea en la seva intimitat i que gaudeixen d’una gran qualitat i perfecció. 

Volem que aquestes artistes anònimes tinguin un espai on les seves creacions puguin veure la llum i que el gran públic pugui gaudir amb elles. 

Les participants a més de poder veure els seus treballs exposats en les instal·lacions del Saló Interquilt, també optaran a uns magnífics premis per gentilesa de Basic Crea. 

El concurs de scrapbook és impulsat per la marca Basic Crea, sens dubte una de les més importants del sector i que gaudeix d’un gran reconeixement per la qualitat dels seus productes. 

La temàtica del concurs per aquesta segona edició és les Vacances d’Estiu, el qual obre un gran ventall de possibilitats per crear projectes molt divertits i emotius. 

No t’ho pensis més i participa!!! 

Clica aquest enllaç i descarrega't les bases del concurs


Descarrega't la fitxa d'inscripció


COL·LABORADOR BERNINA
COL·LABORADOR GUTERMANN
COL·LABORADOR PRYM
Amb el suport de l'Ajuntament de Girona
La Costa Brava
Girona