catalàcastellanoenglishfrançais
Exposicions > JACQUELINE BAHÍ

L’any 2005 Jacqueline inicia el seu contacte amb el patchwork assistint a les seves primeres clases.

 

Per motius familiars el ritme va anar molt lent i tranquil fins l’estiu de 2009 quan va reprendre de nou el patchwork amb força.

 

El 2010 va assistir al primer monogràfic d’encoixinat a màquina i va ser en aquell moment quan va adonar-se que l’encoixinat a màquina era una cosa que volia aprendre. Durant gairebé un any totes les hores que tenia lliures les dedicava a l’encoixinat a màquina, i el 2012 va guanyar el seu primer premi d’encoixinat a màquina. Va ser el 2013 quan va començar a dedicar-se professionalment a impartir monogràfics d’encoixinat a màquina i des de llavors la majoria de les seves peces i monogràfics necessiten molt encoixinat.

 

De totes maneres, de fa gairebé tres anys, se la coneix més per les Cares que realitza amb només quatre teles, que curiosament no necessiten encoixinat.

 

La Jacqueline realitza alguns encoixinat per encàrrec, i en aquests moments s’està endinsant en el món de les màquines longarm per poder encoixinar grans quilts que són difícils de treballar amb màquines domèstiques. 

COL·LABORADOR BERNINA
COL·LABORADOR GUTERMANN
COL·LABORADOR PRYM
Amb el suport de l'Ajuntament de Girona
La Costa Brava
Girona