catalàcastellanoenglishfrançais
Exposicions > FABIA DELISE


Nascuda a Trieste, Fabia Delise viu a Gènova des del 2001.

 

Des de jove s’ha interessat per les fibres tèxtils i és una apassionada dels brodats, experimentant diverses tècniques manuals en l’àmbit del brodat tradicional.

 

Gràcies a la trobada amb l’artista francesa Fanny Viollet s’aproxima al brodat lliure a màquina apreciant cada vegada més la versatilitat i les possibilitats d’expressió artística.

 

El 2006 entra en contacte amb el variat món del patchwork, preferint des del principi les noves corrents del patchwork contemporani.

 

Autodidacta en matèria d’art tèxtil, aprofundeix en la seva passió participant en diversos cursos a Itàlia i a l’estranger.Li agrada experimentar. Troba molt interessant utilitzar les tècniques tradicionals reinterpretant-les en clau moderna.
Li agrada perdre’s fent hexàgons, utilitza el mètode tradicional anglès de cosit a mà, però es reserva un toc personal en la composició del conjunt.En comptes de crear els patrons geomètrics, o el clàssic “Jardí de l’àvia”, crea combinacions inèdites jugant amb el color (sovint utilitza els neutres), utilitzant diversos tipus de teixits per aconseguir un efecte més contemporani. Intenta deixar-se anar i experimentar coses noves, com la creació d'espais buits a l’interior del treball, o l’elecció de no encoixinar-los per mantenir un efecte de lleugeresa i transferència. 
 

COL·LABORADOR BERNINA
COL·LABORADOR GUTERMANN
COL·LABORADOR PRYM
Amb el suport de l'Ajuntament de Girona
La Costa Brava
Girona